Extrem Banan med kokos glasur
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Ja Indsendt af : Dorthe Henriksen Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Sukker og æg piskes godt. Mel, vaniljesukker, bagepulver blandes. Sigt melblandingen i sukkermassen med en si. Mælk og flydende margarinen hældes i. Mos bananerne med en gaffel, til der ikke er klumper. Kom mosen i dejen. og rør godt rundt Kom dejen på en enten med bagepapir eller en velsmurt bradepande. Bag kagen i ovnen ved 180 grader i varmluft i ca. 30 min. Glasuren: Alle ingredienser kommes i en gryde. Lad det komme op og koge, tag det af blusset. Kom glasuren på kagen når den kommer ud af ovnen. Tips: Spises helt afkølet, da den godt kan være lidt vammel når den er lun. Plejer at stille den i køleskabet, så er den perfekt. Et lille tip: Børnene elsker den især hvis man lige drysser tuttifrutti på inden glasuren er størknet. Velbekomme |
|
Opskriften er vist 5100 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne