Panna cotta med karamel
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Karamel:
Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme uden omrøring. Når det bobler og er lysebrunt, fordeles det i portionsforme. Hold på formen med grydelapper og vend og drej den så bunden er dækket. Pannacotta: Udblød husblasen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i en gryde med fløde og sukker. Varm op til kogepunktet. Tilsæt den udblødte, knugede husblas og smelt den ved svag varme. Hæld flødeblandingen (uden vaniljestangen) i formene. Stil dem koldt et par timer. Løsn kanterne og dyp formene et kort øjeblik i varmt vand. Vend desserterne ud på 4 tallerkner og pynt med halve jordbær eller anden frugt. |
|
Opskriften er vist 11222 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne