Pudim af kondenseret mælk
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ingrid Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland kondenseret mælk, alm. mælk og æg og pisk eller put det i en blender, og lad den blende i ca. 3 min.
Smelt sukkeret på en pande eller en form med hul i midten. Når sukkeret er helt smeltet, hældes der en lille sjat vand i. (varmt) Sørg for hele bunden af formen er dækket af karamellen. "Mælkeblandingen" hældes i og bages i ovnen i ca 40 min i vandbad. En god ide er at lægge noget sølvpapir ovenpå, så kagen ikke bliver alt for mørk på toppen. Efter ca 30 min, fjernes sølvpapiret og kagen bages færdig, til den ikke længere klistrer på en kniv eller lign. Lad randen køle af, og når den bliver lunken, tages den ud af formen. Sæt den derefter i køleskabet til afkøling i mindst 4 timer. Voilá! Lækker dessert fra Brasilien. Tips: Nydes bedst afkølet. |
|
Opskriften er vist 24672 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-09-07 10:57:42 Der mangler grader på opskriften. Vi bagte den ved 160 grader C i 1 time og 20 minutter Per - 2012-09-07 10:48:55 Minder meget om karamelrand. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne