Dampet laks med hummersauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laksestykkerne fordeles i et smurt fad. Hæld lidt citronsaft over stykkerne. Hæld lidt vand i fadet og drys med lidt salt.
Dæk fadet med folie og stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter. Hummersuppen koges og jævnes til en cremet sauce. |
|
Opskriften er vist 48521 gange,
og udskrevet 1226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2007-12-09 19:22:34 Læg fisken på en bund af gulerødder i stave, forårsløg/porrer, pastinakker, champignon. matias - 2005-01-01 01:01:01 hvordan laver man hel dampet laks |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne