Dampet laks med hummersauce

Dampet laks med hummersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :
Dampet laks med hummersauce, billede 4 Dampet laks med hummersauce, billede 1 Dampet laks med hummersauce, billede 2 Dampet laks med hummersauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.laksefilet uden skind
 citronsaft
 salt
½ dl.hvidvin
 lidt olie eller smør til at smøre fadet
 
4 dl.hummersuppe
 evt. jævning
 
Opskrift:
Laksestykkerne fordeles i et smurt fad. Hæld lidt citronsaft over stykkerne. Hæld lidt vand i fadet og drys med lidt salt.

Dæk fadet med folie og stil det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter.

Hummersuppen koges og jævnes til en cremet sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 48521 gange,
og udskrevet 1226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-09 19:22:34
Læg fisken på en bund af gulerødder i stave, forårsløg/porrer, pastinakker, champignon.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvordan laver man hel dampet laks