Marengsreder 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter sukkeret i lidt af gangen, til marengsmassen er ret stiv.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt marengsreder. Lad dem stivne i ovnen ved 130 grader C. alm. ovn i ca. 1 time og 30 min. |
|
Opskriften er vist 17683 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2023-06-18 15:03:33 Sæt varmen ned til 100 grader Alm ovn og giv dem længere tid. Så kan du give dem så lang tid som det kræves for at de er sprøde, 3-4 timer og stadig ikke tager farve Per - 2014-11-02 11:58:45 Kan fyldes med mousser, cremer eller flødeskum lige inden servering. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne