Verdens bedste kage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : pellemai Indsendt : Red : |
|
|
Æggehvider og vanillesukker piskes stift. ´Sukker blandes i lidt efter lidt. De øvrige ingredienser blandes sammen og vendes i.
Dejen hældes i en smurt form (til lagkagebunde)og bages ved 185 grader i 25 min. på næstnederste rille i ovnen. Akøles. Alle ingredienser til cremen piskes grundigt og hældes over kagebunden. |
|
Opskriften er vist 11274 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2013-02-21 22:10:16 øh, og hvad så når cremen er hældt over??? skal den så ikke i køleskab ?? eller er den klar til servering når cremen er hældt over?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne