Fadkoteletter med Chili og rosmarin
Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter Fryseegnet : ?? Indsendt af : Amatør gastronomen Indsendt : Red : |
|
|
tænd ovnen på 200 gr.
Snit porrer rødløg hvidløg og chili fint. varm en pande godt op med en lille smule olie og put en lille klat smør i for smagen skyld. krydr koteletterne med salt peber og rosmarin og brun dem af på panden. Læg dem i fadet og svits grøntsagerne af på panden i smørret og olien fra før. krydr med salt og peber (evt mere rosmarin). Når de er brunet en anelse af hældes føden på panden og der røres forsigtigt rundt 1 minuts tid fløden hældes over koteletterne ( det skal kunne dække koteletterne i fadet) og de sættes i ovnen i ca 35 min. serveres evt med kogte eller ovnbagte kartofler og grønt. Tips: Der vil også kunne bruges timian i stedet for rosmarin. |
|
Opskriften er vist 9330 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-28 19:42:58 LÆKKERT Dobbelt op på hvidløg og tre gange op på chili hvis man bruger de tamme fra supermarket. Hvis det er andre så pas på 😀 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne