Orangegravad laks med tomatsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Garvet laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fiskefileterne drysses med blandingen af salt, sukker, peber og reven appelsinskal.
Derpå hældes appelsinsaften over og til sidst kommes der dild på, og siderne lægges sammen på et fad.
Dette stilles i køleskabet i 2 døgn, hvorunder fisken af og til vendes. Bland alle ingredienserne til saucen og brug denne som dressing. |
|
Opskriften er vist 7341 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne