Krondyrragout
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortesmåkød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det røgede spæk skæres i tern, steges i en tør gryde, tages op.
De pillede sylteløg ristes gyldne i det overskydende fedt, tilsæt de rensede og grovskårne svampe og giv dem 2-3 min yderligere, tages op. Skrællede og groftskårne jordskokker ristes i det overskydende fedt ca. 3 minutter, tages op, lægges ved svampe og løg. Kødternene brunes i det sidste overskydende fedt, til kødet er brunet på alle sider. Vand, cognac, Salt, peber, knuste enebær og de stegte spæktern tilsættes. Bringes i kog og koger til kødet er knapt mørt ca. 2 timer, herefter tilsættes løg, svampe og jordskokker og retten koger yderligere 10 minutter. Der kan tilsættes ekstra vand undervejs, gryden må ikke koge tør. blommerne halveres, skæres i både og svinges med tranebærrene i brunet smør og lægges ovenpå ragouten Servers med rissole (små kogte kartofler stegt i smør) eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 31805 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne