Amerikansk smørglasur
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Fryseegnet : Er ikke fryseegnet (?) Indsendt af : TrekkieGrrrl Indsendt : Red : |
|
|
Flormelis, palmin og smør piskes sammen med en elpisker til en ensartet masse. Undervejs puttes mælken i og farvestof tilsættes efter behag.
Tips: En supernem "butter icing" til muffins. Holder faconen godt hvis den sprøjtes ud med en tylle. Bruger du flydende frugtfarve skal der evt tilsættes ekstra sukker. |
|
Opskriften er vist 10837 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer ba - 2011-12-10 23:15:24 hvad sukker bruger man? der står flormelis og vanillesukker, skal man sá ikke bruge normalt sukker? der står ovenfor at man bara putter mere sukker i vis man kører farvestoff i. TrekkieGrrrl - 2011-04-06 20:49:42 Hvis den er for tyndtflydende kan der tilsættes ekstra sukker. Den skal kunne holde formen når den sprøjtes ud. Mig - 2011-01-28 18:10:14 Er glasuren lidt creme-agtig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne