Min yndlingsomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Bo Indsendt : Red : |
|
|
Æggene slås ud i en dyb tallerken og piskes grundigt
sammen med en gaffel. pas på æggenes finere bestanddele ikke går itu. En støbejernspande varmes op så den er tilpas varm. Olien kommes på panden. Så hældes æggemassen på. Lad den stege et minut. Løft så forsigtigt i kanten af omeletten med en palet. kniv så æggemassen løber ind under. Omeletten skal gerne blive så let og luftig som muligt. Efter 3-4 min er omeletten færdig og klar til servering. Hvis du ønsker det kan den foldes sammen. Den må meget gerne være lidt flydende indeni. Tips: Omeletten kan evt. fyldes med grøntsager eller andre rare ting. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 6688 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne