Laksecarpaccio med kapers og grønne oliven
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fjern benene fra laksefileten, evt. ved hjælp af en lille fladtang. Skær fileten ren for benrester, dæk den til med film, og læg den i fryseren i 1 1/2 - 2 timer. Pak peberfrugterne ind i stanniol, læg dem i et ildfast fad, og bag dem i en forvarmet ovn 220 grader i 1 time. Tag dem ud, og lad dem afkøle indpakket i stanniolen.
Hak oliven, kapers og skalotteløg helt fint. Tag laksen fra fryseren, og skær den i papirstynde skiver på tværs af fileten fra hoved mod hale. Anret stykkerne bredt ud i et lag på tallerkner eller et stort fad. Når peberfrugterne er helt afkølede fjernes stanniolen, og peberfrugterne renses fri for stilk, skind og kerner. Skær frugtkødet i småbitte strimler, og fordel det med oliven, kapers og løg over laksen. Dryp med en god olivenolie, og læg citronbåde ved. |
|
Opskriften er vist 9671 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne