Porresuppe 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : tove M-B Johansen Indsendt : Red : |
|
|
brun den bl. fars i en stor gryde, porre og løg gøres rene derefter skæres de meget fint, de svitses med i gryden, champignon og bouillon hældes ved. lad suppen koge et par minutter, derefter røres ostene og knivspids cayennepeber i, suppen smages til med salt og peber.
lad suppen små koge ca. 20 min endnu. |
|
Opskriften er vist 7874 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne