Petit Four bunde
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk sukker, smør og marcipan sammen med en el-håndpisker. Derefter piskes et æg i ad gangen. Når massen bliver let og luftig, bredes den ud i 1 cm. tykt rektangel på et stykke bagepapir.
Bunden bages i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af. Tips: Dise bunde kan sprøjtes med sprøjtemarcipan af forskellig smag, eller f.eks. pistacie og dyppes/pensles med smeltet chokolade. |
|
Opskriften er vist 5139 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-06-18 20:55:44 Lad den køle godt af inden den skæres ud, gerne natten over i køleskab lene - 2009-06-27 13:39:52 den er svær atskære ud i pæne stykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne