Petit Four bunde

Petit Four bunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Stk.

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Petit Four bunde, billede 4 Petit Four bunde, billede 1 Petit Four bunde, billede 2 Petit Four bunde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.sukker
100 g.smør
100 g.marcipan
2-3 æg
 
Opskrift:
Pisk sukker, smør og marcipan sammen med en el-håndpisker. Derefter piskes et æg i ad gangen. Når massen bliver let og luftig, bredes den ud i 1 cm. tykt rektangel på et stykke bagepapir.

Bunden bages i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til den er lysebrun. Tag den ud og lad den køle af.

Tips:

Dise bunde kan sprøjtes med sprøjtemarcipan af forskellig smag, eller f.eks. pistacie og dyppes/pensles med smeltet chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 5187 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-18 20:55:44
Lad den køle godt af inden den skæres ud, gerne natten over i køleskab

  -   2009-06-27 13:39:52
den er svær atskære ud i pæne stykker