Ostesovs
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : aniine Indsendt : Red : |
|
|
Hæld ca. 1 cm vand i en tykbundet gryde og put grønsagsbouillon i.
Når bouillonen er opløst kommes der mælk i. Når det er varmet godt op kommes der lidt ost i af gangen til det hele er smeltet og der kommes oregano i. Man kan putte skinketern i efter smag og behag. Smages til med salt og pepper. Serveres med pasta Tips: Man kan putte ostesovs i lagsange det giver en rigtig god smag :) (self uden skinketern) |
|
Opskriften er vist 23591 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Peder - 2012-11-06 16:09:14 den skal have varme og derefter omrørning så bliver den super. kan iørigt tilføje at det er god med rejer i. hilsen Peder Roede Diana - 2012-04-22 17:36:18 Synes den er kanon god... hverken klumper eller smager mærkeligt. En sovs jeg vil gøre brug af.. :) hanne - 2012-02-06 17:43:06 Forfærdelig opskrift!! Klumpet, grumset, tynd sovs... Bruno - 2011-09-07 18:30:33 har nu prøvet den, jeg syntes det smager super med mozzerella ost. Jonathan - 2011-07-09 13:02:47 Det var en rigtig god opskrift. Vi bruge mozzerella ost, både frisk og revet. Det klumpede en smule, men hvis man følger opskriften, og putter lidt af i gangen, så virker det. Man skal bare have tålmodighed, den klumper og klistrer helt vildt i starten, men hvis man bare har tålmodighed og bliver ved med at røre, så går det, og når man er overbevist om at man har gjort noget forkert, fordi den bare ikke smelter, så bliv ved, det kommer:D Vi begik så den fejl at putte 450 gram ost i. Det var da vidst lidt for meget, men vi fik det da til at virke. hehe Mira - 2011-06-27 20:17:32 Har lige prøvet at lave den, den KLUMPER som gry skriver også selv om man kommer lidt i, tror ikke man kan bruge flødehawati, kom lidt i af gangen.. Anni - 2011-06-09 17:27:07 Jeg har aldrig haft problemer med opskriften, osten ska i lidt af gangen, lad være med at putte for meget i af gangen,så er det den ikke når at smelte ordenlidt og klumper.. Man skal også helst røre rundt i den hele tiden mens man laver den.. Gry - 2011-05-10 21:13:18 Møg opskrift...!!! Osten smelter ikk og klumper.. smager underligt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne