Stegt and til julefrokosten

Stegt and til julefrokosten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - And hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     

Ingredienser:
3000 g.and, hel
 salt
 peber
5 madæbler
10 svesker uden sten
 
Opskrift:
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.

Læg anden på bradepandens rist med brystet opad og steg ca. 2-2.5 time ved 200 grader C. alm. ovn til den er mør.

Tag anden ud, lad den trække 20 min. før den parteres.

Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget.

Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to.





karakterer:
Opskriften er vist 2979 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu