Stegt and til julefrokosten
Hovedingrediens : And - And hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
|
|
Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svesker.
Læg anden på bradepandens rist med brystet opad og steg ca. 2-2.5 time ved 200 grader C. alm. ovn til den er mør. Tag anden ud, lad den trække 20 min. før den parteres. Det yderste af vingerne skæres af ved ledene, lårene skæres af helt inde ved skroget. Læg fuglen på ryggen, skær tæt ind til brystbenet og løsn kødet ved at skære langs skroget. Lår og brystkød kan nu deles i to. |
|
Opskriften er vist 2949 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne