Boeuf Saute Stroganoff a'la Price

Boeuf Saute Stroganoff a'la Price, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksefilet i strimler
4 spsk.edelsüss paprika
3-4 løg
300 g.champignon
0.5 pk.bacon i tern
1 lille dåse tomatpuré
5 dl.fløde
 Salt
 peber
1-2 spsk.smør
 
Opskrift:
Kødet pudres ind i paprikaen.
Løgene hakkes og klares i smørret.
Når løgene er klare, fisker man dem op og sætter dem til side.
Bacon steges i gryden til de er gyldne, men ikke for sprøde. Så tages de op og sættes også til side.
Champignonerne renses og skæres i tynde skiver og steges på en pande i lidt smør. Sæt dem ligeledes til side.
I det fedt, der er tilbage i gryden, brunes nu kødstrimlerne ved god varme. Hvis der ikke er nok fedt, må der tilsættes lidt olie.
Pas på - paprika er slemt til at brænde på, så der skal røres.
Når kødet begynder at blive lidt fast i konsistensen, tilsættes koncentreret tomatpuré og bruner med. Fløden kommes ved og får et kort opkog, hvorpå man tilsætter løg, bacon og de ristede champignons.
Og så skal Stroganoff'en bare varmes hurtigt igennem, smages til med salt og peber og serveres rygende varm - gerne med hjemmelavede pommes frites.

Tips:

Erstat evt. fløden med kaffefløde - jeg synes ikke, at det gør noget mht. konsistensen. For at tage lidt af syren i tomatpureen, kan man evt. tilsætte 1/4 tsk. sukker. De hjemmelavede pommes frites kan laves af kartofler, man marinerer med 1-2 spsk. olie i en frysepose, og derefter bager bådene/fritterne i 25 minutter ved ca. 200-225 gr. - det er meget sundere, og de smager ekstremt godt.





karakterer:
Opskriften er vist 27609 gange,
og udskrevet 595 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu