Boeuf Saute Stroganoff a'la Price
Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Kødet pudres ind i paprikaen.
Løgene hakkes og klares i smørret. Når løgene er klare, fisker man dem op og sætter dem til side. Bacon steges i gryden til de er gyldne, men ikke for sprøde. Så tages de op og sættes også til side. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver og steges på en pande i lidt smør. Sæt dem ligeledes til side. I det fedt, der er tilbage i gryden, brunes nu kødstrimlerne ved god varme. Hvis der ikke er nok fedt, må der tilsættes lidt olie. Pas på - paprika er slemt til at brænde på, så der skal røres. Når kødet begynder at blive lidt fast i konsistensen, tilsættes koncentreret tomatpuré og bruner med. Fløden kommes ved og får et kort opkog, hvorpå man tilsætter løg, bacon og de ristede champignons. Og så skal Stroganoff'en bare varmes hurtigt igennem, smages til med salt og peber og serveres rygende varm - gerne med hjemmelavede pommes frites. Tips: Erstat evt. fløden med kaffefløde - jeg synes ikke, at det gør noget mht. konsistensen. For at tage lidt af syren i tomatpureen, kan man evt. tilsætte 1/4 tsk. sukker. De hjemmelavede pommes frites kan laves af kartofler, man marinerer med 1-2 spsk. olie i en frysepose, og derefter bager bådene/fritterne i 25 minutter ved ca. 200-225 gr. - det er meget sundere, og de smager ekstremt godt. |
|
Opskriften er vist 27609 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne