Martins koteletter i ølgryde

Martins koteletter i ølgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Martin

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.Koteletter
4 alm. gulerøder
1 fedhvidløg
1 Porre
1 Pastinak (eller anden rodfrugt)
1 lille chili
1 Æble
 Salvie
 Salt
 Peber
5 dl.Creme Fine eller fløde
1 Rødløg
 Ris
1 spsk.honning
1 stærk (gerne mørk) øl 5-6% alkh.
1 lågfuld mørk rom
 
Opskrift:
Martins koteletter i ølgryde

Start med at snitte grøntsager og æble – så er vi køreklar.

Koteletterne pudses for fedtkant (efter smag kan det undlades) og bankes flade så de kan rulles.

Koteletterne krydders med salvie, havsalt og friskkværnet peber. Nu lægges der æbletern i og koteletterne rulles sammen og fastholdes af en tandstik.

Rullerne brunes nu i smør i en tykbundet gryde og tages herefter op, og nu kan løg og chili sviddes af i et lille minut ved høj varme.

1 hatfuld mørk rom og øl’en tilsættes, sammen med de øvrige grøntsager og kødet. Når retten er godt varm tilsættes 1 skefuld honning. Når Honningen er smeltet, smages til med salg og peber. Lad retten simre under låg i cirka 25-30min.

Ris’en skal have nogenlunde samme tid, så sæt den over så snart det andet kan passe sig selv.

Fløde eller creme-fine tilsættes og det hele varmes godt op – smag til med salg og peber.

Tips:

Både Øl og Rødvin kan bruges til retten, hvis man da drikekr sådanne :-) Andre grøntsager kan let bruges efter sæson





karakterer:
Opskriften er vist 6143 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu