Martins koteletter i ølgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Martin Indsendt : |
|
|
Martins koteletter i ølgryde
Start med at snitte grøntsager og æble – så er vi køreklar. Koteletterne pudses for fedtkant (efter smag kan det undlades) og bankes flade så de kan rulles. Koteletterne krydders med salvie, havsalt og friskkværnet peber. Nu lægges der æbletern i og koteletterne rulles sammen og fastholdes af en tandstik. Rullerne brunes nu i smør i en tykbundet gryde og tages herefter op, og nu kan løg og chili sviddes af i et lille minut ved høj varme. 1 hatfuld mørk rom og øl’en tilsættes, sammen med de øvrige grøntsager og kødet. Når retten er godt varm tilsættes 1 skefuld honning. Når Honningen er smeltet, smages til med salg og peber. Lad retten simre under låg i cirka 25-30min. Ris’en skal have nogenlunde samme tid, så sæt den over så snart det andet kan passe sig selv. Fløde eller creme-fine tilsættes og det hele varmes godt op – smag til med salg og peber. Tips: Både Øl og Rødvin kan bruges til retten, hvis man da drikekr sådanne :-) Andre grøntsager kan let bruges efter sæson |
|
Opskriften er vist 6141 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne