Gratineret laks 03

Gratineret laks 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Plet

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.laks
400 g.broccoli
1 ds.asparges
4 spsk.hvedemel
5 dl.aspargsvand og mælk
100 g.rejer
100 g.revet ost
1 bouillonterning (Fisk eller grønt)
 Salt
 Peber
2 portionsflute
 
Opskrift:
Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt. Dæk fisken men folie og bag den ca 10 min ved 175 grader.

Kog broccolibuketterne i vand tilsat salt 1 min. Hæld asparges til afdrypning. (Gem væden til sovs).

Kom aspargesvand og mælk i en gryde sammen med bouillonterningen og pisk melet heri. Kog op under konstant omrøring. Lad sovsen koge et par min. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over laksen. Læg rejer, broccoli og asparges omkring laksen. Dæk atter retten med folie og bag den ca 20 min ved 175 grader.

Tag retten ud og drys osten over. Gratiner ca 10 min uden folie.
Server med flute.

Tips:

Retten kan evt serveres som forret, men der vil så være til 4 personer.





karakterer:
Opskriften er vist 5036 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu