Gratineret laks 03
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt. Dæk fisken men folie og bag den ca 10 min ved 175 grader.
Kog broccolibuketterne i vand tilsat salt 1 min. Hæld asparges til afdrypning. (Gem væden til sovs). Kom aspargesvand og mælk i en gryde sammen med bouillonterningen og pisk melet heri. Kog op under konstant omrøring. Lad sovsen koge et par min. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over laksen. Læg rejer, broccoli og asparges omkring laksen. Dæk atter retten med folie og bag den ca 20 min ved 175 grader. Tag retten ud og drys osten over. Gratiner ca 10 min uden folie. Server med flute. Tips: Retten kan evt serveres som forret, men der vil så være til 4 personer. |
|
Opskriften er vist 5019 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne