Gammeldaws kylling i skilt sovs a'la Price
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Yogi Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen renses indvendig, og krydres derefter indvendigt med salt og peber.
Fyld den med kruspersillen. Smelt smørret, og når det er brust af, steges kyllingen på begge sider. Undgå at prikke hul på skindet, når du vender den. Når kyllingen er brunet, hældes hønsebouillonen ved. Lad det simre under låg i en ½ time. Kontroller evt. at gryden ikke koger tør for bouillon. Efter en ½ time tilsættes fløden, og kyllingen simrer færdig i endnu 20 minutter under låg. Tips: Server med kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. Jeg bruger selv kaffefløde i stedet for rigtig fløde, og så jævner jeg sovsen med maizena, når kyllingen er taget over på skærebrættet til partering. |
|
Opskriften er vist 22050 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2017-05-16 19:21:08 Det er jo ikke en skilt sovs når du samler den med maizena! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne