Gammeldaws kylling i skilt sovs a'la Price

Gammeldaws kylling i skilt sovs a'la Price, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Yogi

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hel kylling
25-50 g.smør
2-3 dl.hønsebouillon
5 dl.fløde
 Salt
 peber
1 bdt.kruspersille
 
Opskrift:
Kyllingen renses indvendig, og krydres derefter indvendigt med salt og peber.
Fyld den med kruspersillen.
Smelt smørret, og når det er brust af, steges kyllingen på begge sider.
Undgå at prikke hul på skindet, når du vender den.
Når kyllingen er brunet, hældes hønsebouillonen ved.
Lad det simre under låg i en ½ time.
Kontroller evt. at gryden ikke koger tør for bouillon.
Efter en ½ time tilsættes fløden, og kyllingen simrer færdig i endnu 20 minutter under låg.

Tips:

Server med kartofler, agurkesalat og rabarberkompot. Jeg bruger selv kaffefløde i stedet for rigtig fløde, og så jævner jeg sovsen med maizena, når kyllingen er taget over på skærebrættet til partering.





karakterer:
Opskriften er vist 22050 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-16 19:21:08
Det er jo ikke en skilt sovs når du samler den med maizena!