Pølsefad
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Christina Indsendt : |
|
|
Lav sovsen.
Snit pølserne i skiver og hak løget fint. Smør et ildfast fad, start med et lag sovs så et lag kartofler, derefter pølser, så ærter og så løg. Læg denne ret sammen ligesom du ligger en lagsagne sammen slut med et læag kartofler og så sovs. Stilles i en 200 grader varm ovn midt i ovnen og steger små 25-30 min eller til kartoflerne er stegte. Tips: Kan serveres sammen med remoulade |
|
Opskriften er vist 6172 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer indsenderen af retten - 2012-09-19 22:50:14 Den bliver x-tra lækker hvis man ligger lidt bacon over inden man stiller den i ovnen, det giver x-tra smag til retten plus det er næsten altid et hit med bacon ;D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne