Lyssej med nudler og ærter (Fedtfattig)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Manja Madsen Indsendt : |
Fotograf: Manja Madsen |
|
Tilberedningstid: 30 min.
Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn. Del fisken i 4 stykker (undlades hvis det allerede er fileter) læg dem på en bageplade med bagepapir. Lav en hurtig "marinade" bestående af ca. 3 spsk. olie, friskkværnet peber og 2-3 fed fintrevet hvidløg. Smør denne marinade på fiskestykkerne. Bag fisken i ovnen 15-20 min. til den er gennembagt. Ingefærdressing: Kom soja, sukker, revet ingefær og limesaft i en lille kasserolle og lad det koge 5-7 min. Tag gryden af varmen, og køl ingefærdressingen ned. Nudelsalat: Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Bælg ærterne. Skyl sukkerærterne og skær dem i smalle strimler. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Hæld lidt olie i en wokpande, tilsæt forårsløg, ærter og sukkerærterne. Steg ved høj varme ca. 3-5 min. Tilsæt de kogte nudler og ca. halvdelen af ingefærdressingen. Bland det hele sammen. Gem lidt forårsløg til at pynte med. Anret nudelsalaten i 4 dybe tallerkener og læg et stykke fisk på toppen. Hæld resten af ingefærdressingen over (eller stil resten på bordet, så folk selv kan tage efter smag og behag) pynt retten med snittede forårsløg og servér straks! Tips: *Tips: Sobanudler er japanske boghvedenudler, som på grund af det høje indhold af langsomme kulhydrater er ganske sunde. Kan bruges som alternativ til pasta samt i supper og salater. |
|
Opskriften er vist 23729 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer abergen - 2011-01-31 17:45:17 Nem opskrift der smager fantastisk, vil klart forslå at folk doserer mindst halvdelen af dressingen, jeg har prøvet at varierer alt efter hvad der var i skabet, men nudler og sukkerærter skal være med. Retten kan sagtens laves i pande, bare den er stor nok, men så skal løg og ærter kun lige vendes i varm olie inden de blandes med nudler og dressing. Manja Madsen - 2011-01-23 22:02:13 P.s. I denne opskrift er der brugt ægnudler (hvedemel og fuldkorn) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne