Enebærgryde med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frk.milla Indsendt : Red : |
|
|
Knus enebærrene (man kan også bruge færdigkøbt knust enebær, brug da 1/2 tsk).
Hak løget groft og svits det i fedtstoffet sammen med kødet, indtil kødet har taget farve på på alle sider. Tilsæt enebær, vand og bouillonterning og lad det simre i 20 minutter. Tilsæt cremefraiche, sennep og ribsgelé. Smag til med salt og peber. Varm retten op og server Tips: Tilbehør: Kartofler eller ris og ribsgelé, asier og salat |
|
Opskriften er vist 11183 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne