Oksekød i wok

Oksekød i wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksekød i tern
2-3 dl.sød sojasauce
 limesaft fra 2 stk. lime
2 gulerødder
2 persillerod
1 bdt.Forårsløg
 olie til stegning
100 g.nudler pr. person
 
Opskrift:
Mariner oksekødet i den søde soya sammen med limesaft. Lad det stå i ca. 2 1/2 time. Skræl gulerødderne og pastinakkerne, og skær dem i passende stykker som stave. Skær forårsløgene i passende stykker og vask dem grundigt. Gem evt. nogle af toppene. Sæt wokken over på indirekte varme i grillen, og lad den blive godt varm. Kom olie i og når den er varm kommes persillerod og gulerødder i, dernæst det marinerede kød. Når det er stegt færdigt, tilsættes nudlerne og forårsløgne. Vend forsigtig og server. Pynt evt. med spirer og lidt af toppene fra forårsløgne





karakterer:
Opskriften er vist 5366 gange,
og udskrevet 91 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu