Oksekød i wok
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Mariner oksekødet i den søde soya sammen med limesaft. Lad det stå i ca. 2 1/2 time. Skræl gulerødderne og pastinakkerne, og skær dem i passende stykker som stave. Skær forårsløgene i passende stykker og vask dem grundigt. Gem evt. nogle af toppene. Sæt wokken over på indirekte varme i grillen, og lad den blive godt varm. Kom olie i og når den er varm kommes persillerod og gulerødder i, dernæst det marinerede kød. Når det er stegt færdigt, tilsættes nudlerne og forårsløgne. Vend forsigtig og server. Pynt evt. med spirer og lidt af toppene fra forårsløgne
|
|
Opskriften er vist 5366 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne