Verdens bedste fødselsdagsboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frk.milla Indsendt : |
|
|
1. Smelt smør og tilsæt mælk. Lad det blive lunt (ca.38grader). Opløs gæren heri.
2. Tilsæt sukker. Pisk æggene let sammen og rør dem i. 3. Kom melet i og rør dejen godt sammen med en grydeske til den er glat. Dejen skal være meget lind, så hvis du tror, der er for lidt mel i på dette tidspunkt, er dejen helt perfekt. 4. Lad dejen hæve lunt og tildækket ca. 30 minutter. 5. Kom godt med mel, eller lidt olie, på hænderne (dejen er stadig lidt blød og fedtet) og form bollerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem efterhæve ca. 40 minutter, mens ovnen forvarmes til 220 grader (varmluft 200grader). 6. Pensl bollerne med æg og bag dem midt i ovnen ca. 10-12 minutter. Tips: Vigtigt! Dejen skal være meget blød inden den hæver. Så bliver resultatet allerbedst. |
|
Opskriften er vist 17569 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Victor - 2012-04-29 13:20:41 Der skal bruges MEGET mere mel end der står, ellers bliver det ihvertfald ikke til rigtige fødselsdagsboller! Men ellers en god opskrift, som jeg måske vil vende tilbage til :) Knuzz Victor |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne