Pasticcio
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Frk.milla Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 190 grader.
Svits hakket oksekød og hvidløg. Kom løg og peberfrugt ved og svits blandingen yderligere nogle minutter. Tilsæt tomater og vin, rør rundt og bring det i kog. Lad saucen koge ind. Tilsæt persille og hakket ansjos. Smag til med krydderier. Kog pastaen til den er >>al dente<< Rør yoghurten med æg, muskatnød, salt og peber. Rør parmesanost i blandingen. Smør et ovnfast fad og fordel halvdelen af pastaen. Dæk med halvdelen af kødsaucen. Gentag lagene, hæld yoghurtblandingen over og drys til sidst med parmesanost. Sæt fadet i den varme ovn, til det øverste lag er gyldentbrunt og boblende. Anret stykker af pastaretten med et par skiver tomater og evt. et par friske blade oregano |
|
Opskriften er vist 7725 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne