Hot fiskelasagne med spinat og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Frederik & Louise Indsendt : Red : |
|
|
OBS Sørg for at fisken er optøet.
Tænd ovnen på 200 grader. Sovs ---- Hak hvidløg samt chili fint. Svits ca. 1 min i en gryde med den varme olie. Held nu hvidløg og chili i en skål og lad gryden køle en smule af. Lav nu en klassisk behamelsovs ved at smelte smør og tilsætte mel ved svag varme. Rør nu mælken i lidt ad gangen så sovsen ikke klumper. Når al mælk er rørt i kan der skrues op for varmen. Tilsæt nu det svitset hvidløg/chili samt revet cirtonskal og få sovsen op ad koge. Jævn evt. med mel rørt ud i kold mælk, hvis den ikke er tyk nok i konsistensen. Fyld ---- Skær al fisk i små tern. Vask spinaten. Skyld og skær cherrytomaterne i kvarte. Lasagnen -------- I et fad laver du skiftevis et lag med spinat og tomater og et lag med fisketern. Når lagene er lavet hældes sovsen over. Hele herligheden bages i ovnen i ca. 45 min. Husk staniol over, så den ikke bliver sort. |
|
Opskriften er vist 15398 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne