Laksecannelloni
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Italien Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Spinatsaute:
Spinaten blancheres og presses fri for vand. Løgene hakkes og sauteres i smør. Tilsæt spinaten og krydr med salt, peber og muskatnød. Spinaten lægges i bunden af et ildfast fad. Cannelloni: Kog lasagnepladerne i 8 min. i rigeligt vand med salt og lidt olie i. Køl dem af i koldt vand og tør dem grundigt. Fyld: Laks og tomater hakkes fint i hånden, og squashen skæres i små terninger. Alle ingredienserne til fyldet blandes og fordeles på pastapladerne. Pladerne rulles sammen og limes sammen med det sammenpiskede æg. Rullerne lægges oven på spinaten. Sauce: Alle ingredienserne piskes sammen og hældes over rullerne. Retten drysses med mozzarella og bages i ovnen i 30 min. ved 180°. |
|
Opskriften er vist 14942 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-05-15 14:59:30 Det ser lækkert ud, men fedtprocenten i saucen skal vi vist ikke snakke om.... Eddie - 2006-12-22 15:47:10 Hvis i kan lide paste og fisk , prøv denne! den smager fabelagtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne