Sveskekage i bradepande
Hovedingrediens : Bær - Svesker Kilde : Per K. Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak sveskerne og kom dem i en lille skål og hæld portvin over. Lad sveskerne trække tildækket i ca. 1 time.
Rør blødt smør og sukker godt sammen med en håndmikser, til det bliver lyst og luftigt. Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Bland mel og bagepulver sammen og vend det i dejen skiftevis med mælken. Lad sveskerne dryppe af i en sigte over en skål - gem portvinen. Vend grofthakkede valnøddekerner og portvin i dejen. Kom de afdryppede svesker i en skål og drys kartoffelmel over. Vend rundt så melet bliver godt fordelt. Bland sveskerne i dejen. Hæld dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. Sæt kagen midt i en kold ovn, indstil på 175 grader C. alm. ovn og bag i ca. 1 time og 15 minutter. Sluk ovnen og lad kagen stå ved eftervarmen i ca. 10 min. Dæk evt. overfladen af kagen med bagepapir de sidste 10 minutter af bagetiden. Server kagen kold. |
|
Opskriften er vist 20916 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Irene - 2015-05-08 13:18:30 Jeg har også kun bagt den i 45 minutter... Birgitte - 2011-02-05 13:14:27 1 time og 15 min bage tid er alt for meget. Kagen blev desværre meget tør. God smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne