Jødekager 05
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : zandra Indsendt : Red : |
|
|
Mel, hjortetaksalt, ingefær og citronskal blandes.
Fedtstoffet smuldres i, sukkeret tilsættes, og dejen samles med det ½ sammenpiskede æg. Dejen hviler køligt en ½ time. Rulles tyndt ud og udstikkes til runde kager, som pensles med Og drysses med kanel, sukker og hakkede mandler. Bages ca. 5 min. Ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 10246 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer helle - 2012-02-13 20:13:59 vor er de gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne