Hurtige rugboller, 50 stk. (=2 bageplader)
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt : Red : |
|
|
Vand, kærnemælk, gær og honning blandes sammen. Tilsæt derefter salt, olie, mel og kerner og bland det grundigt med et piskeris eller en stærk grydeske. Stilles til hævning på et lunt sted i ca. 30-45 min eller 4-10 timer i køleskab.
Med en ske, der hyppigt dyppes i vand, laves ca. 50 frikadellestore boller, der lægges på et stykke bagepapir på en bageplade. Hæver, mens ovnen varmes op til 210 oC, og bages derefter i ca. 20 min Smager rigtig godt som nybagte, men er ikke spændende dagen efter. Velegnede som supplement til morgenmaden eller sammen med gulerødder, bladselleri, osteklodser eller rosiner. Tips: Opskrifterne er skrevet til fritidshjemsforhold - laver man dem derhjemme ville jeg nøjes med ½ opskrift. |
|
Opskriften er vist 11236 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne