Gratineret laks 02

Gratineret laks 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Plet

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.lakseportioner
400 g.broccoli
2 ds.asparges
4 spsk.hvedemel
2 dl.mælk
2 dl.aspargesvand og fiskesuppe
200 g.rejer
100 g.revet ost
 Salt
 Peber
4 portionsflute
 
Opskrift:
Læg laksestykkerne i et smurt ildfast fad. Krydr med salt. Dæk fisken med folie eller bagepapir og steg den ca 10 min ved 175 grader. Tag fisken ud af ovnen, hæld evt fiskesuppe fra i en skål (gem suppen til sovs).

Kog broccolibukkerne i vand med salt et minut. Hæld aspargessnitterne i en sigte (gem aspargesvandet til sovs).

Hvedemel og mælk rystes til en jævning. Fiskesuppe og aspargesvand koges op. Gryden tages af varmen, jævningen piskes i sovsen. Kog sovsen ca 5 min ved svag varme. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over laksen.

Læg rejer, broccoli og asparges omkring laksen. Drys med revet ost. Gratiner retten i ovn ca 25 min ved 175 grader til laksen er gennemstegt og retten gylden.

Tips:

Serveres med flute.





karakterer:
Opskriften er vist 6702 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-29 17:07:18
Man tager ikke gryden fra varmen, når man jævner med hvedemel...