Gratineret laks 02
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Læg laksestykkerne i et smurt ildfast fad. Krydr med salt. Dæk fisken med folie eller bagepapir og steg den ca 10 min ved 175 grader. Tag fisken ud af ovnen, hæld evt fiskesuppe fra i en skål (gem suppen til sovs).
Kog broccolibukkerne i vand med salt et minut. Hæld aspargessnitterne i en sigte (gem aspargesvandet til sovs). Hvedemel og mælk rystes til en jævning. Fiskesuppe og aspargesvand koges op. Gryden tages af varmen, jævningen piskes i sovsen. Kog sovsen ca 5 min ved svag varme. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over laksen. Læg rejer, broccoli og asparges omkring laksen. Drys med revet ost. Gratiner retten i ovn ca 25 min ved 175 grader til laksen er gennemstegt og retten gylden. Tips: Serveres med flute. |
|
Opskriften er vist 6670 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-05-29 17:07:18 Man tager ikke gryden fra varmen, når man jævner med hvedemel... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne