Millionbøf med rødvin
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : jeppe lodahl Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
brun de tre løg i en gryde med olie eller margarine. efter tilsættes oksekødet så det også brunes.
når begge ting er brunet tilsættes bouillonen som er opløst i vand og tomatpureen tilsættes sovsen. gulerødderne og hvidløg hakkes og tilsættes sovsen. derefter tilsætter du HP sauce (pas på med for meget) og rødvinen. derefter krydres med div krydderier som paprika cayennepeber med salt og peber. efter tilsætter en smule sovse kulør så sovsen får den ønskede farve. dette lader du simre i ca 25min og inden servering jævner du den med mel og koldt vand. lad dette stå og koge lidt inden servering. Tips: serveres med kartoffelmos god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 18179 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne