Bounty-is
Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne stive og pisk flormelis i. Vend kokosmel i.
Hæld dejen i en springform, der er smurt og drysset med rasp. Bag bunden på nederste rille i ovnen ved 160 grader i ca. 45 min. Afkøles. Rør æggeblommerne med flormelis. Bland smør og chokolade i. smør bunden med chokolademassen og stil den i fryseren mindst 1 time. Ved servering lægges vaniljeis over. |
|
Opskriften er vist 8534 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Henrich - 2012-10-15 11:37:09 Øhh, en is der ikke er frysegnet.......prøv igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne