Verdens bedste omelet (Meget hurtig og let)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Cleffa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Slå de 3 æg ud i en skål, og pisk dem til de bliver lysegule, med en lille smule skum på toppen.
Put mælken i, og pisk igen. Kom salt og peber i efter smag. Husk du kan altid putte ekstra peber og salt på når omeletten er færdig. Tag din pande frem og kom olie på, og tænd for komfuret og lad panden stå der i ca. 2 minutter så den ikke er for varm. Hæld æggene på panden inden olien er blevet for varm. Skrug ned for pladen så den står på 5-6. Bland olien og æggene sammen på panden, og lad den stå og stege indtil der kommer en tydelig gul kant rundt om omeletten. Nu skal du tage en træpalet, og hive kanterne ind mod midten, så det flydende æg på toppen kan komme ned og stege. Sådan fortsætter du indtil der stadig er lidt "æggesnask" på toppen. Det gør omeletten mere frisk, og så virker den heller ikke tør. Sørg endelig for at den ikke bliver mørk i bunden, så smager den brændt, og virkelig grimt. Den skal være helt lysebrun. Tips: Ved servering folder du den ene halvdel af omeletten oven på den anden halvdel. Serveres med lidt ristet brød og et glas mælk. |
|
Opskriften er vist 157441 gange,
og udskrevet 471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (99 stemmer) |
|
Kommentarer kamuz - 2014-06-24 15:30:25 Der står at den er nem og hurtig men ja den er nem at mikse sammen men den tager ufattelig lang tid at lave og jeg synes at den er lidt for vandbaseret måske mangler der lidt mel eller noget lignende. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne