Ovnkartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Cleffa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask kartoflerne og skær dem ud som du gerne vil have. Jeg fortækker mellemstore stykker eller både. Du får det bedste resultat hvis du lader skrældet blive på, men det kan godt tages af.
Tag en ren pose og hæld olien og krydderierne i og ryst dem, så der kommer godt med krydderi på kartoflerne. Hvis alle kartofler ikke kan være i posen på én gang, tag dem lidt af gangen. Gør et ildfast fad klar og hæld kartoflerne i fadet. Steges i ovnen i 60-90 minutter på 200 grader C. alm. ovn. Tips: Serveres med kød efter eget valg og grøntsager. Evt. med lidt brød til |
|
Opskriften er vist 146044 gange,
og udskrevet 1352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne