Hindbærfrysetøj

Hindbærfrysetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hindbær
1 spsk.citronsaft
250 g.sukker
 geleringsmiddel til frysetøj
 
Opskrift:
Skyl hindbærrene. Bland geleringspulveret med sukker. Kom bærrene i en skål og rør sukkerblandingen i, til sukkeret er opløst. Lad frysetøjet trække ca. 15 minutter og rør det igennem igen.

Fyld frysetøjet i små fryseegnede beholdere og stil dem i fryseren.

Kan holde sig ca. 1 år ved -18 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 3638 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu