Syltede rødbeder (almindelige og nemme)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt af : Trilleas Indsendt : Red : |
|
|
Fyld en gryde med vand og kom rødbederne og 1 tsk. salt i. De koges som kartofler i ca. 35-45 min. Mærk evt. om de er møre med en gaffel. Når de er færdige hældes vandet fra og de kommes under rindende koldt vand. Tag evt. nogle handsker og pil rødbederne. Skær dem derefter i passende skiver og put dem på glas som er skyllet i atamon. Imens du skærer dem i skiver sætter du en gryde over med eddiken og sukkeret. Når dette har kogt lidt, så hælder du den varme blanding over rødbederne og sætter låget på med det samme.
Når du har taget af eller åbnet et glas, kommer du det i køleskabet. Tips: Du kan bruge atamon til at skylle glassene i eller du kan lægge en skive peberrod ned i glasset til rødbederne for at konservere dem. |
|
Opskriften er vist 24585 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-22 17:42:24 Johnny S, det jeg mener er, at de skal koges ligesom kartofler med vand og salt til de er møre. Trilleas - 2013-09-22 17:40:18 Det jeg mener, er at man koger dem ligesom kartofler i vand med salt til de er møre. karin - 2012-10-21 13:29:48 det kommer helt an på hvilke kartofler man køber om de smager af noget anonym - 2012-09-22 18:45:33 Ja kartofler smager da kun af noget, hvis de er kogt ordentligt møre!!! bomberg - 2012-09-06 16:34:43 de smager bare rigtig godt og nemme at lave, jeg kan varmt anbefale at sylte bønner i den samme lage også :) Johnny Skrøder - 2012-08-20 14:29:02 Koger du virkelig kartofler i 35-45 minutter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne