Limoncello
Fryseegnet : ja Indsendt af : Dennis Indsendt : Red : |
|
|
Citronerne skrælles og skallerne (UDEN noget hvidt) trækker i sprit i 4 uger.
Sukker og vand koges til en lage, og hældes efterfølgende i spritten, efter at skallerne er siet fra. Limoncello´en er nu færdig, og mangler blot en tur i fryseren. Tips: Limoncello er en dejlig citronsnaps, som oprindelig stammer fra Amalfikysten syd for Napoli. Den skal nydes direkte fra fryseren i små glas, - men kan også bruges i desserter. |
|
|
Opskriften er vist 5766 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne