Stegt laks med hollandaice
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak krydderurterne fint og bland dem op i saucen umiddelbart inden før servering.
Pluk spinaten og skyl omhyggeligt. Sauter den i en rummelig gryde med lidt smør. Steg laksen i lidt olie på skindsiden ved jævn varme. Når varmen når overfladen, ændrer laksen farve og skindet er dejligt sprødt. Anret den varme spinat på en lun tallerken og læg laksen ovenpå med skindsiden opad. Hæld hollandaisesaucen rundt om og pynt med citron. Hollandaisesauce: Klar smørret ved at smelte det og lade uklarheder falde til bunds. Brug så kun det klarede smør. Kog fiskefond og hvidvin ind i en tykbundet gryde. Tilsæt æggeblommer og vineddike, og opvarm det over svag varme, under piskning, til det får en cremet konsistens. Pisk derefter det rene klarede smør i saucen og smag til med salt og peber. Serveres med kartofler eller ris drysset med de friske krydderurter |
|
Opskriften er vist 19401 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne