Fiskelasagne med spinat 02
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ida Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær lasagnepladerne ud sa de passer til 2 lag i et lasagnefad. Skær tomaterne i skiver.
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og brun løgene et par minutter. Tilsæt frossen spinat og damp under låg, indtil spinaten er optøet. Krydr med salt og peber. Bechamelsauce: Rør 1 dl af mælken med majsstivelse til en jævning. Varm resten af mælken i en gryde, og rør jævningen i under omrøring. Kog saucen op, smag til med muskatnød, salt og peber, og smelt halvdelen af mozzarellaosten i saucen. Tag gryden af varmen. Fordel lagvis i et smurt ovnfast fad lasagneplader, spinat, fisk, tomater og bechamelsauce i nævnte rækkefølge. slut med et lag sauce, og drys resten af mozzarellaosten over. Krydr med salt og peber. Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 22003 gange,
og udskrevet 352 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne