Fiskelasagne med spinat 02

Fiskelasagne med spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kulmule

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ida

Indsendt :      Red :
Fiskelasagne med spinat 02, billede 4 Fiskelasagne med spinat 02, billede 1 Fiskelasagne med spinat 02, billede 2 Fiskelasagne med spinat 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kulmulefilet uden skind
200 gram Lasagneplader, friske 1 pakke friske lasagneplader indeholder 200 gram.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Rapsolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Helbladet spinat, frost
   
  Bechamelsauce:
1 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
75 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Topping:
75 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Skær lasagnepladerne ud sa de passer til 2 lag i et lasagnefad. Skær tomaterne i skiver.

Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en gryde, og brun løgene et par minutter. Tilsæt frossen spinat og damp under låg, indtil spinaten er optøet. Krydr med salt og peber.

Bechamelsauce:
Rør 1 dl af mælken med majsstivelse til en jævning. Varm resten af mælken i en gryde, og rør jævningen i under omrøring. Kog saucen op, smag til med muskatnød, salt og peber, og smelt halvdelen af mozzarellaosten i saucen. Tag gryden af varmen.

Fordel lagvis i et smurt ovnfast fad lasagneplader, spinat, fisk, tomater og bechamelsauce i nævnte rækkefølge. slut med et lag sauce, og drys resten af mozzarellaosten over. Krydr med salt og peber.

Sættes i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 35 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fiskelasagne

karakterer:
Opskriften er vist 22003 gange,
og udskrevet 352 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9243 (2200 kcal)
KJ pr. Pers. 2310 (550 kcal)
Vægt ialt 2640 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 350 KJ (83 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu