Nemme brune kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Benedicere Indsendt : Red : |
|
|
Vandet hældes fra kartoflerne og skal have lov til at dryppe af i 5 min.
Siruppen hældes i en pande og kartoflerne tilsættes. Sørg for at der er rigeligt med sirup. det hele koges indtil siruppen er tyk og kartoflerne har fået en pæn farve. Kartoflerne skal kun vendes få gange indtil siruppen er indkogt. Når siruppen er ved at være tyk røres der lidt oftere i det. |
|
Opskriften er vist 32888 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Benedicere. - 2011-01-06 12:37:13 Jeg bruger altid denne opskrift når jeg skal lave brune kartofler, det er nemt og kartoflerne bliver ikke brændte eller klumper. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne