Kødsovs til spaghetti

Kødsovs til spaghetti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Søren Würtz

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 hakket løg
1 pakkebacontern
500 g.hakket oksekød
1 ds.hakkede tomater
1 ds.cocktailpølser (ca. 15 stk)
1 lille dåse tomatpure (vistnok 70 gram - ellers ret mig!)
 Oregano
 Basilikum
 
Opskrift:
Først svitets bacon og løg sammen - der er ikke brug for margarine grundet baconfedtet.

Derefter tilsættes de 500 gram oksekød, og når dette er færdigsvitset, tilsættes en dåse hakkede tomater samt tomatpuren.

Tilsæt derefter cocktailpølserne samt oregano og basilikum efter behag og lad det simre i 5 minutter.





Tips:

Der kan spises flutes til denne spaghetti med kødsovs. Evt. pynt maden med revet ost.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti bolognese - Pasta kødsovs

karakterer:
Opskriften er vist 13252 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-11-02 19:40:52
Hvis du bruger en dåse på 140 g, skal du bare gøre det simble og bruge 1 teskefuld.

  -   2012-09-14 10:26:59
Tomatpure konc. findes i 2 størrelser. 140 og 70 g.

  -   2012-09-13 18:50:35
De dåser tomatpuré jeg har set i butikkerne er på 140 g