Kødsovs til spaghetti
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Søren Würtz Indsendt : Red : |
|
|
Først svitets bacon og løg sammen - der er ikke brug for margarine grundet baconfedtet.
Derefter tilsættes de 500 gram oksekød, og når dette er færdigsvitset, tilsættes en dåse hakkede tomater samt tomatpuren. Tilsæt derefter cocktailpølserne samt oregano og basilikum efter behag og lad det simre i 5 minutter. Tips: Der kan spises flutes til denne spaghetti med kødsovs. Evt. pynt maden med revet ost. |
|
Opskriften er vist 13252 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Morten Krak - 2012-11-02 19:40:52 Hvis du bruger en dåse på 140 g, skal du bare gøre det simble og bruge 1 teskefuld. Per - 2012-09-14 10:26:59 Tomatpure konc. findes i 2 størrelser. 140 og 70 g. Lotte F - 2012-09-13 18:50:35 De dåser tomatpuré jeg har set i butikkerne er på 140 g |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne