Hvidvinsdampet laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ildfast fad. Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum. Resten af dilden lægges ovenpå laksen. Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.
Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250 grader C. alm. ovn. Derefter 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaise sauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel. |
|
Opskriften er vist 166499 gange,
og udskrevet 2869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (25 stemmer) |
|
Kommentarer amatøren - 2012-04-12 14:28:06 vil høre hvis man ska dampe lille styk laks på 150 g. ca. hvor lang tid ska de så ha ? Charlotte - 2010-06-04 17:24:57 Det lyder af rimelig meget. Skal laks virkelig have så meget? Når jeg laver laks plejer 15-20 minutter at være passende fra frossen tilstand? Martin O - 2005-01-01 01:01:01 Dejlige ret, smager rigtig godt, kan godt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne