Kanin i hvidvin med pasta

Kanin i hvidvin med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kanin skåret ud
1 spsk.Olivenolie
 Salt
 Peber
4 dl.hvidvin
 Lidthønsebouillon eller vand
8-10 soltørrede tomater
1 spsk.Kapers
 
 Tilbehør:
4 portioner pasta
100 g.gorgonzola
 Lidtfløde
 
Opskrift:
Brun kaninstykkerne i olie i en stegegryde. Tag dem op efterhånden, som de bliver brunet. Når alle kødstykkerner er brunet, kommes de tilbage i gryden, og hvidvinen hældes ved. Hak de soltørrede tomater groft og kom dem i sammen med kapers. Krydr med lidt salt (pas på de soltørrede tomater og kapers er ret salte) og peber og lad retten simre i ca. 30 minutter. Tilsæt evt. lidt bouillon eller vand undervejs.

Imens koges pastaen, og gorgonzolaen smeltes i ca. 2 dl. fløde i en gryde. Hæld vandet fra pastaen og vend den i gorgonzolablandingen. Smag kaningryden til og server den med gorgonzolapastaen.





karakterer:
Opskriften er vist 3887 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu