Fuldkorns knækbrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mutti Indsendt : Red : |
|
|
Kom gryn, kerner og frø i en skål sammen med mel, bagepulver og salt.
Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. Den skal være klistret. Læg dejen op på et stykke bagepapir og læg endnu et stykke bagepapir ovenpå. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, så den passer til størrelsen på en bageplade. Løft forsigtigt dejen inkl. bagepapir over på bagepladen. Fjern det øverste stykke bagepapir. Bag knækbrødet i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Afkøl på bagerist og knæk i mindre stykker. Opbevar i en papirspose eller en tætsluttet dåse. Tips: Tip: Man kan strege knækbrødet op med en spore, inden det kommer i ovnen, så er det lettere at brække i enartet stykker bagefter bagningen. Meget nem opskrift! |
|
Opskriften er vist 29903 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2013-09-07 13:52:35 Super god anonym - 2013-06-13 13:31:54 Hvad er det der gør knækbrød sprødt? stokholm - 2013-01-04 16:00:03 De er rigtig gode, jeg bruger dog en blandning af fuldkorns hvede og groft rugmel, det giver et godt bid. anonym - 2011-05-30 14:16:22 Har lige lavet det, og det smager helt vildt godt. :D anonym - 2011-04-06 17:45:13 Undrer mig dog over titlen 'fuldkorns knækbrød', da der jo er tale om hvedemel og div. frø og kerner!? Julie - 2011-03-11 13:49:48 Dette knækbrød er fantastisk! det mætter, smager utrolig godt, og super godt til mellem måltider :) kan helt klart anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne