Flødekartofler med tomat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : TineM Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og hak kartoflerne (i skiver), og læg disse i et ovnfastfad.
Åbn dåsen med de flåede, hakkede tomater og si alt saften fra. Derefter hældes tomaterne ned i kartoflerne, nogenlunde fordelt. Hæld fløde, mælk, koncentreret tomat, hvidløg og krydderier i en skål og røres/piskes indtil det koncentrerede tomat er jævnt fordelt. Hæld dette i fadet indtil kartoflerne er godt dækkede. Sættes med sølvpapir over i en varm ovn, i omtrent 45 min. ved 200 grader, hvorefter sølvpapiret fjernes og flødekartoflerne får 15-20 min. ekstra. Tips: Smager suverænt til stegte koteletter m hvidløg, salt, peber, paprika og chili på og til stegte grøntsager fx gul og rød peber. Bon appetit! |
|
Opskriften er vist 10819 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Ann T - 2011-11-12 18:58:44 Fungerer også rigtig godt med at erstatte mælk og koncentreret tomat med Knors tomatsuppe, tilsætte lidt løg og ristet bacon. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne