Linsesuppe 04
Indsendt : Red : |
|
|
Rist spidskommen og korianderfrø på en tør, varm pande, til de begynder at dufte. Stød dem i en morter sammen med hvidløg og chili. Rist krydderierne i olivenolie i en stor, varm gryde sammen med ingefær, gulerødder og løg. Det skal ikke tage farve, men løgene skal blive klare.
Kom linser på og lad dem få varmen. Tilsæt bouillon og lad suppen simre under låg i ca. 20-25 minutter, eller til grøntsager og linser er møre og udkogte. Smag suppen til med salt og anret kål i dybe tallerkner eller skåle. Hæld den rygende varme suppe over og top med ingefær og koriander og giv groft brød til. |
|
Opskriften er vist 5195 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne